Blåbærekstrakt! Naturens sterkeste antioksidant

“Blåbærekstrakt er et naturlig helseprodukt som styrker immunforsvaret og gir et godt syn"

Ikke vent med å dra nytte av blåbærets fantastiske virkestoffer. Blåbær inneholder noen av naturens sterkeste antioksidanter. Nå presenterer vi et Blåbær ekstrakt som gir maksimaleffekt. Begynn å forbedre din helse allerede idag!

  • Styrker ditt immunforsvar
  • Rik på antioksidanter
  • Bra for hjerte og kar
  • Godt for synet
  • Bedre søvn

Forbedre synet

Den gule flekken er et punkt på øyets netthinne som er nødvendig for skarpsynet. Her sitter syncellene tettere enn på andre deler av netthinnen. Det er denne delen av øyet som gjør at vi kan se skarpt, at vi kan se farger, at vi kan lese og kjenne igjen ansikt. Flavonoider i blåbær bedrer blodsirkulasjonen i hårrørsårene, noe som bedrer oksygentilførselen til øynene og bidrar til fjerning av slaggstoffer.

Rik på antioksidanter

Som næringsmiddel inneholder blåbær omkring 10% sukkerstoffer, rikelig med fruktsyrer, fiber, antioksidanter som øker kroppens motstandskraft (antocyanidiner, C-vitamin og betakaroten), kalium og jern. Blåbær har en rekke bruksområder, den benyttes for å bygge opp, øke og styrke ditt immunforsvar. Endelig kan vi presentere et høyverdig helsekostprodukt av blåbærekstrakt i tablettform!

Øker kroppens motstandskraft

Den som spiser variert kost som består av minst 350 gram brokkoli eller grønne erter, 60 gram blåbær, skalldyr, fet fisk og nøtter hver dag kan få en bra beskyttelse mot aldersrelaterte øyesykdommer. En annen måte å maksimere beskyttelsen eller for å formilde en eksisterende skade er å ta et konsentrert blåbærtilskudd med sterke antioksidanter.
Bygg opp ditt immunforsvar allerede idag!

Et helsekostprodukt

Biovita AS, din kosttilskudd leverandør på nett. Biovita AS selger helsekost og helsekostprodukter direkte til deg uten noen fordyrende mellomledd og er nå en av landets ledende leverandører av helsekost.

Blåbær ekstrakt fra Biovita blir produsert etter en streng GMP produksjon. GMP er en forkortelse for ”Good Manufacturing Practice” (= god tilvirkningspraksis). Betegnelsen viser til at et produkt er laget etter fastsatte retningslinjer med tanke på innhold, renhet og merking. Biovita AS er registrert i Mattilsynet.

Blåbærtilskudd reduserer blodtrykk og styrker immunforsvaret

Etter et 6 uker langt, randomisert og placebokontrollert studie, ble det funnet flere positive egenskaper ved inntak av blåbær. Studiet bestod av 25 kvinner og menn i alder 18-50 år. Deltakerne konsumerte et daglig inntak av blåbærpulver (tilsvarende 250 gram bær), eller placebo. Forskerene oppdaget at de som inntok tilskudd av blåbær opplevde redusert blodtrykk, hos de personer med et forhøyet blodtrykk. I tillegg ble det observerte at de som daglig inntok blåbærtilskudd fikk et sterkere immunforsvar. De naturlige drepercellene (NK-celler) fikk en økning på 4%, sammenlignet med de som fikk placebo.Reduserer tidlig aldring av hjernen
Studiet bekrefter også tidligere funn der forskegruppen utførte studie på topptrente idrettsutøvere, som daglig inntok 250 gram blåbær. Her ble det observerte en forsterkning av immunforsvaret ved en økning av NK-celler og i tillegg en reduksjon i betennelsefaktorer. Tidligere har det også blitt oppdaget at blåbær kan redusere riskoen for tidlig aldring av hjernen. Det antas at flere av de positive egenskapene til blåbær ligger i flavonodiene, som er stoffene som gir blomster, frukt og bær farge.

Kilde:
"Six weeks daily ingestion of whole blueberry powder increases natural killer cell counts and reduces arterial stiffness in sedentary males and females" McAnulty et al., Nutritional Research in press. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25150116Studie om blåbær og oksidativt stress


Kosttilskudd med konsentrert antocyaner fra for eksempel blåbær og solbær kan bedre kolesterolverdier, senke triglyseridnivå i blod og gi et mer stabilt blodsukker hos pasienter med diabetes Type II.


Bakgrunn informasjon:
Oksidativt stress spiller en viktig rolle i patogenesen av type 2 diabetes. Antocyanin, et naturlig antioksidant, har blitt rapportert å redusere oksidativt stress og for å dempe insulinresistens og diabetes i dyremodeller; Men oversettelsen av disse observasjonene til mennesker har ikke blitt fullt ut testet .


Mål med studien:
Denne studien er designet for å undersøke effektene av rensede anthocyaniner på dyslipidemi, oksidativ status, og insulinfølsomhet hos pasienter med type 2 diabetes.


Fremgangs måte:
Forskerne samlet tilsammen 58 diabetikere, som ble delt opp I to grupper. I 23 uker fikk den ene gruppen et tilskudd av 160 mg antoyaner, to ganger om dagen, mens den andre fikk narretabletter.


Resultat:
Diabetikerene som fikk tilskudd av 160 mg antocyaner to ganger daglig (tilsvarende 100 g ferske blåbær og solbær), opplevde en reduksjon av det «dårlige» LDL kolesterolet på hele 8%, samt en økning av det «gode» HDL-kolesterolet med 19%. Studiet beviser også at de fikk redusert triglyseridnivået I blod med hele 23%. Det ble også observer en reduksjon på 8,5% av fastened blodsukkerverdier og en 13% nedgang av estimert insulinresistense (HOMA-IR) som et resultat av det dagilig inntak av antocyaner. Verdiene av hormone adipomektin, som er et protein som produserers i fettvevet våret, økte med 23% sammenlignet med kontroll gruppen. En lav verdi av adopomektin er forbundet med bade overvekt og insulinresistens. Med hensyn til oksidativ stress fant forskerne en tydlig reduksjon av forskjellige markører for oksidativ stress, sammenlignet med kontroll gruppen. Disse endringene av for eksempel kolestorloverdier, tilsvarer en 27% risikoredukson for å utvikle hjerte- og karsykdom. Forskarne informerer om at de har bevist at tilskudd av antocuaner har potentiale til å forbedre metabolske faktorer relatert til diabetes hos mennesker, ved å kunne forebygge dyslipidemia, forbedre insulinsensitiviteten og redusere oksidativt stress.


Kilde:
"Purified Anthocyanin Supplementation Reduces Dyslipidemia, Enhances Antioxidant Capacity, and Prevents Insulin Resistance in Diabetic Patients".  Li et al., Journal of Nutrition, 2015. http://jn.nutrition.org/content/early/2015/02/04/jn.114.205674.abstract


Blåbærekstrakt


Kosttilskudd - Innhold per døgndose: 2 tab
Blåbær ekstrakt 400mg
- Antocyaner 20mg


Ingredienser: Maltodekstrin, blåbær ekstrakt (Vaccinium mytrillus), fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumsalter av fettsyrer), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, trikalsium fosfat), overflatebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose).

Fritt for gluten
Fritt for melkesukker /lactose
Fritt for kunstige søtningsstoffer
Fritt for E-stoffer
Fritt for konserveringsmidler
Fritt for kunstige fargestoffer
Fritt for GMO stofferJA TAKK!


Send meg en startpakke med Blåbærekstrakt! Jeg betaler kun 99,- pluss 39,- i porto

Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Ønsker du ikke å motta flere pakker fra oss, gir du oss beskjed enten pr telefon eller ved epost til vår kundeservice, innen 2 uker etter mottatt prøvepakke og vi avslutter ditt abonnement. Som abonnent får du Blåbærekstrakt hver andre måned. Totalpris pr. forsendelse er 398,- inkludert porto. Dette utgjør kun 199,- per mnd. Frist for avbestilling er 2 uker etter mottatt pakke og du finner opplysninger om fristen på din faktura.