Hjem  »  Brun 365

Bli vakker og varig brun hele året - med BRUN 365!

“Nye BRUN 365 med nattlysolje gir deg en vakker gyldenbrun farge hele året rundt!"

Når du bruker BRUN365 regelmessig, øker lageret av betakaroten i kroppens fettceller, med den virkning at din hud får en naturlig, jevn gyldenbrun farge - hele året rundt! Betakaroten er essensielt for Pro-Vitamin A, som er vital for fornyelsesprosessen av din hud! BRUN365 kan også minske faren for solbrenthet!

  • Gir deg en naturlig brunfarge!
  • Reparerer pigmenter i huden!
  • Jevner ut Vitiligo!
  • Fjerner brune flekker!
  • Gjør deg raskere brun!
  • Er et 100% naturlig produkt!
  • Minsker faren for solbrenthet!

Brun365: 100 % naturlig

Betakaroten finnes i mange frukter og grønnsaker, og er en antioksidant som styrker immunforsvaret. Betakaroten inneholder også et naturlig og helt ufarlig fargestoff. Dette gjør huden i stand til å tåle mer, og kan beskytte mot skadelige UV-stråler. Samtidig får du en jevn og solid, brun bunnfarge. Sammen med nattlysolje gjør dette at du vil oppnå å bli brun raskere. Husk at BRUN365 ikke er en erstatning for solfaktor, men bare lar deg bli raskere brun så du ikke må utsette deg selv for mer stråling enn huden din tåler.
Nattlysolje kommer fra de spiselige fruktene til kjempenattlysplanten (Oenothera biennis) og har lenge vært kjent for sine gode egenskaper, og lindrer betennelser. Oljen er med på å bygge opp hudceller innenfra, og gjør huden smidigere og mer motstandsdyktig overfor stråling og andre ytre påvirkninger.

Raskt brun – varig brun

BRUN365 fungerer på fire måter. For det første vil du – selv uten soling – oppnå en rask og varig bruningseffekt selv uten å sole deg. Betakaroten produserer vitamin A, og gir deg et vakkert bruningsgrunnlag. For det andre sørger de naturlige stoffene i BRUN365 for at effekten av soling blir bedre, så du blir raskere brun med mindre soling. For det tredje gjør oljen og antioksidantene at huden din er bedre rustet til å takle stråling fra sol eller solarium. Huden din vil lettere holde seg frisk og smidig, uten rynker eller leverflekker. For det fjerde vil brunfargen være mer varig enn ved bruk av bare solarium. Fordi BRUN 365 gjør at du ikke trenger så mye soling som normalt for å bli brun, vil heller ikke huden så lett tørres ut og flasse. Du sparer altså huden din for mulig skadelig stråling, og i tillegg sparer du penger på solarium.

En kapsel er nok

Normal dosering av BRUN365 er én kapsel per dag, noe som tilsvarer 3 mg betakaroten. Men dersom du ønsker en raskere virkning i starten, kan du ta opptil tre kapsler de første tre dagene. Deretter fortsetter du med én kapsel daglig. BRUN365 er også ideelt å bruke dersom du skal på ferie til et solfylt sted og ønsker å bli raskt brun uten at du må sole deg så mye at du risikerer å bli solbrent.

For alle hudtyper

Dersom du har en veldig lys hudtype kan BRUN365 være veldig bra for deg. Det kan være vanskelig å oppnå en god brunfarge med lys hud, men BRUN365 vil gradvis stimulere dannelsen av pigmenter, og samtidig gi en ekstra brunfarge i seg selv. I tillegg tåler lysere hudtyper mindre sol, og BRUN365 gjør at du slipper å sole deg så mye.

Trygt og effektivt

Verken betakaroten eller nattlysolje er klassifisert som skadelige midler, og det anbefales faktisk et daglig inntak på 3 mg betakaroten om dagen. Betakaroten inneholder provitamin A, som kroppen omdanner til vitamin A, som er svært viktig for synet, huden, slimhinner, fosterutvikling, vekst og immunsystemet. Gravide bør passe på at de verken får for mye eller for lite vitamin A. Nattlysolje er den spiselige oljen fra frøene til kjempenattlysplanten, og er dermed en vegetabilsk olje med mange gode egenskaper. I BRUN365 er disse to helseproduktene satt sammen på en ideell måte for å gi størst mulig bruningseffekt på huden din.
Du kan også finne mer informasjon om betakaroten og nattlysolje på nettet, for eksempel ved å bruke Google. Er det noe annet du lurer på, kan du sende e-post til post@bio365.no

Brun 365


Innhold per døgndose: 1 kapsel
Nattlysolje 380 mg
- Gammalinolensyre (GLA) 3,8 mg
Naturlig Betakaroten 3 mg
*Retinolekvivalenter

Ingredienser: Nattlysolje, Dunaliella salina, gelatin, stabilisator (glyserol), vegetabilsk fett, antik- lumpemiddel (silisiumdioksid).

Fritt for gluten
Fritt for melkesukker /lactose
Fritt for kunstige søtningsstoffer
Fritt for E-stoffer
Fritt for konserveringsmidler
Fritt for kunstige fargestoffer
Fritt for GMO stofferJA TAKK!


Send meg 2 måneders forbruk av BRUN365. Jeg betaler kun 99,- pluss 39,- i porto.

Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Ønsker du ikke å motta flere pakker fra oss, gir du oss beskjed enten pr telefon eller ved epost til vår kundeservice, innen 2 uker etter mottatt prøvepakke og vi avslutter ditt abonnement. Som abonnent får du Brun365 hver andre måned. Totalpris pr. forsendelse er 298,- inkludert porto. Dette utgjør kun 149,- per mnd. Frist for avbestilling er 2 uker etter mottatt pakke og du finner opplysninger om fristen på din faktura.