Gå ned i vekt enkelt og raskt med Chili Burner!

"Få idealvekten tilbake - bruk CHILI BURNER som tusenvis av andre før deg!”

Chili Burner® inneholder bare naturlige ingredienser som grønn te, chili, ingefær og dill. Produktet er utviklet over en syvårs-periode og ny forskning viser tydelig at produktet får deg slank.

  • FORBRENNER FETT RASKT!
  • BEDRER FORDØYELSEN!
  • ØKER KALORIFORBRUKET!
  • FÅ IDEALVEKTEN TILBAKE!

Herlig følelse

Tablettene inneholder aktive plantesubstanser fra chilifrukter, grønne teblader, ingefær røtter og dillfrø. Tablettene brenner selvfølgelig ikke i magen og du vil ikke oppleve ubehagelige svettetokter. Allerede få timer etter din første tablett kan du føle en deilig varm fornemmelse.

Døgndose

1 tabletter 2 ganger daglig med et glass vann til du har oppnåd din ideal vekt. Kan anvendes så lenge det er behov for det. Bør ikke tas av gravide, ammende eller barn under 3 år. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold. Oppbevares utilgengelig for barn.

Fakta

Nye undersøkelser viser at spesielt naturlige plantesubstanser som er i Chili-Burner påvirker kostforårsaket stimulering av forbrenningen. Den samlede vurdering av vitenskapelig undersøkelser bekrefter plantesubstansenes evne til å øke stoffskiftet og kaloriforbruket.

Kick-start

Chilien setter i gang systemet så du får varmen, og krydderne setter i gang forbrenningen så du brenner flere kalorier. å bruke sterke krydder i mat, er ifølge ernæringsfysiologen et sikkert valg dersom man ønsker å svi av litt fett. En perfekt avslutning på måltidet skal være kaffe eller grønn te. Grønn te er kanskje å foretrekke, da du kan drikke flere kopper uten at det går ut over magen.

Flere og flere mennesker oppdager gleden ved å være slank

Det gir optimisme, selvtillit og viser at du har kontroll på ting. Du vil også mest sannsynelig bli hektet på denne nye og varme tabletten, som er utviklet og produsert i Norge. Intens jobbing har bidratt til disse tablettene og resultatet er eksepsjonelt.

Innovasjon

Oppskriften er banebrytende og annerledes, med en blanding av konsentrerte urter som øker forbrenningen og motvirker en oppblåst mage. Hemmeligheten bak disse tablettene kalles kostforårsaket stimulering av forbrenningen.

Forbrenning - prinsippet er enkelt

Du kjenner det fra sterk mat. For eksempel den "hotte" mexikanske pizza med jalapeños eller de sterke karrirettene. Krydderene setter i gang systemet så du får varmen og de setter i gang forbrenningen så du brenner av kaloriene. Biovita AS har fått analysene og testene til disse naturlige stoffene, de er spesielt gode til å kickstarte forbrenningsprosessen. Ekstrakt fra Chili har en dokumentert effekt på fettforbrenning.

SORTIMENT Chili-Burner 60 stk kapsler

Ingredienser

Grønn te 486 mg. Dill 150 mg. Ingefær 50 mg. Chili 12 mg. Peppermynte 4.5 mg. Èn pakke Chili Burner® inneholder 60 kapsler som tilsvarer 20-30 dagers forbruk.

Ingrediensenes egenskaper

Grønn teekstrakt: Kliniske tester viser at grønn te øker forbrenningen.

Chiliekstrakt: Fører til vekttap gjennom bedret fordøyelse og varmeproduksjon.

Dillekstrakt: Reduserer cellulitter, beroliger fordøyelsen.

Ingefærekstrakt: Øker gallegjennomstrømmingen, noe som minsker kolestrolnivået, virker desinfiserende.

Peppermynteolje: Minsker smerter ved tykktarmsammentrekninger og stimulerer kolestrolminkende aktivitet.

Renhet

Uten salt, sukker, laktose, gjær, gluten og soya. Ingen kunstig farge eller søtningsstoffer. 

FAQ

Kan både kvinner og menn bruke Chili Burner?

Ja, Chili-Burner er utviklet til bruk for begge kjønn.

Kan det hende at behandlingen ikke fungerer for meg?

Alle våre virkestoffer i Chili-Burner er testet på mange mennesker med meget høy suksessrate.

Hva er forskjellen på Chili-Burner og andre slankeprodukter?

Chili-Burner er et fullstendig nytt konsept der vi har kun brukt råvarer med dokumenterte og svært gode effekter. I motsetning til de fleste slankeprodukter består Chili-Burner av flere virkestoffer.

Er resultatene alltid vedvarende?

Chili-Burner sikrer seg bak en solid forskning på vekttapstudier. Kiloene vil forsvinne, men for å kunne holde din ønskede vekt stabil bør du opprettholde gode matvaner å ta Chili-Burner jevnlig.

Hvor raskt vil jeg oppnå suksess?

De første resultatene vil merkes etter 7 til 14 dager.

Hvordan kan jeg oppnå best effekt av Chili-Burner?

Det oppnås best effekt ved å overholde de skriftlige instruksjonene:

2 tabletter daglig. 1 kapsel inntas sammen med frokost og 1 kapsel inntas sammen med middag.

Kan gravide bruke Chili-Burner? 

Nei, gravide eller ammende skal ikke ta Chili-Burner. 

Jeg har eller har hatt en alvorlig sykdom eller en større operasjon, evt. bruker sterke medisiner. Kan jeg bruke Chili-Burner?

I slike tilfeller anbefaler vi at det konsulteres med fastlege eller tilsvarende.

GODE SLANKETIPS:

1. Spis frokost

Du har sikkert hørt det mange ganger før, men det er rett og slett bare fordi det er sant. Frokost er viktig! De som tror de bør vente med mat til lunsj, tar helt feil. Hvis du ikke spiser i løpet av en times tid etter at du har stått opp, vil du ta opp desto flere kalorier i løpet av dagen.

2. Ta deg tid

Det tar omtrent 20 minutter fra magen din blir full til hjernen din får vite at du er mett, så ikke spis mer enn du selv vet magen din får plass til.

3. Krydder i hverdagen

Mat med krydder som gurkemeie, cayenne-pepper, sennep, chili, ingefær og hvitløk øker stoffskiftet, noe som hjelper deg med å brenne mer fett. I tester der folk ble gitt krydret mat forbrant de 45 kalorier ekstra per måltid.

4. Drikk mens du spiser

Hvis du drikker på tom mage øker blodtrykket ditt raskt, noe som betyr at du vil føle deg skrubbsulten når det synker igjen kort tid etter. Men hvis du drikker ved måltidet, spiser du færre kalorier og føler deg mettere over tid.

5. Latter

Le i til sammen et kvarter per dag, og du vil brenne kalorier. Dessuten er det antakeligvis den morsomste måten du kan slanke deg på!

6. Søvn

Mangel på søvn påvirker nivået av hormoner som kontrollerer appetitten. Så hvis du har en dårlig natt, vil du spise mer dagen etter.

7. Slå av TVen

TV-titting gjør at du spiser mer. Når du spiser og ser på TV samtidig vil ikke tankene dine konsentrere seg om maten, og du vil dermed ikke fokusere på hvor mye du spiser.

8. Ta det rolig

Når du er stresset vil hormoner i blodet få kroppen til å lagre mer fett.

9. Nyt sjokolade

Ikke føl deg skyldig hvis du spiser en sjokolade. Litt sjokolade kan faktisk være bra for deg, spesielt mørk sjokolade. Men ikke overdriv.

10. Hold deg unna karbohydrater om kvelden

Kroppens arbeider saktere med maten du har spist om kvelden når du ikke beveger så mye på deg. Derfor lagrer den mer fett. Det fører imidlertid ikke til at vi spiser mindre. Hvis du er sulten om kvelden bør du spise frukt eller grønnsaker.

11. Spis mer

I stedet for å spise en fet dessert, spis mer til middag. Ta en ekstra porsjon med kylling eller fisk slik at du er mett når det er tid for dessert.

12. Slank deg med en venn

Det er lettere å slanke seg hvis du gjør det sammen med en god venn.

Chili Burner

Nøkkelen til et langt liv med trivselvekt, 60 kapsler.


Innhold – 2 kapsler: Grønn te-ekstrakt 500 mg Chilikonsentrat 100 mg.


Anbefalt dosering: 2 kapsler daglig. Kosttilskuddet bør ikke erstatte variert kost. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares tørt og utilgjengelig for barn. GMP –Standard.


Ingredienser: Grønn te ekstrakt (Camellia Sinesis), Kapselskall (gelatin), fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), fyllstoff (dikalisiumfosfat), Chili (Capsicum annum), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, trikalsiumfosfat), fortrykningsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer). Kan inneholde spor av naturlig koffein fra grønn te.f
JA TAKK!


Send meg en gratis startpakke med Chili Burner! Jeg betaler kun porto 39,-

Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Ønsker du ikke å motta flere pakker fra oss, gir du oss beskjed enten pr telefon eller ved epost til vår kundeservice, innen 2 uker etter mottatt prøvepakke og vi avslutter ditt abonnement. Som abonnent får du Chili Burner hver andre måned. Totalpris pr. forsendelse er 357,- inkludert porto. Dette utgjør kun 178,- per mnd. Frist for avbestilling er 2 uker etter mottatt pakke og du finner opplysninger om fristen på din faktura.