Hjem  »  Detox

Rens kroppen din med organiske Detox!

"Chlorella i synergi med gurkemeie bidrar til å motvirke skader og forgiftning av tungmetaller som bly og kvikksølv."

Detox fra Biovita er et rensende og organisk naturprodukt med Mariatistel, Sitronmelisse, Chlorella og Gurkemeie. Detox fjerner forurensningene i kroppen og bygger opp en god lever- og gallefunksjon. Kroppen føles sunnere, huden blir spenstigere, du får bedre blodsirkulasjon, mange opplever vekttap og du merker økt velvære i kroppen din!

  • Økt velvære
  • Mindre celluliter
  • Bedre søvnkvalitet
  • Vekttap og bedre hud
  • Bedre blodsirkulasjon
  • Mer overskudd og energi

Skjønnhet kommer innenfra!

Huden forteller mye om hvordan vi har det, og hvordan vi lever. Alle cellene i kroppen trenger næring for å fungere optimalt. Det gjelder også hudcellene. Vakker hud er derfor sunn hud. For å oppnå en sunn balanse i kroppen bør den først renses for tungmetaller og slaggstoffer. 

Detox handler om å rense systemet og redusere avfallsstoffene som har bygd seg opp over lang tid. Kuren rengjør tarmene slik at kroppen er bedre rustet til å ta opp vitaminer, mineraler og næringsstoffer som den trenger for å fungere i hverdagen. Detox fra Biovita hjelper kroppen din til en sunnere hud, friskere hår, økt blodsirkulasjon og velvære!


Detox er unik!

Detox fra Biovita har en unik sammensetning som skiller seg vesentlig fra lignende produkter på markedet. Detox har en synergisk effekt, urtene virker med hverandre for å sette igang en skonsam, optimal prosess.

Detox er et rensende og organisk naturprodukt med Mariatistel, Sitronmelisse, Chlorella og Gurkemeie.

Mariatistel
gir Silymarin som øker produksjonen av Glutation. Denne renser forurensningene i kroppen og bygger opp en god lever og gallefunksjon.

Sitronmelisse
virker beroligende på stressbaserte fordøyelsesproblemer og stimulerende på lever og galleblære. 

Gurkemeie
virker avkjølende og stimulerende. Urten retter opp metabolismen i leveren og virker galledrivende (kan øke utskillelsen av galle med opp til 130 % og påvirker gallens kvalitet i gunstig retning). 

Chlorella
stimulerer avgiftning av giftstoffer fra medisiner og salver, som igjen virker rensende på huden. Chlorella er særlig celleregenererende og styrker dannelsen av friske, fine hudceller.


Dosering 2 tabletter pr. dag.


Rens kroppen og gå ned i vekt!

Detox handler om å rense systemet og redusere avfallsstoffene som har bygd seg opp over lang tid. Mat og væske som absorberes i tynntarmen vil passere gjennom leveren før næringen fordeles via blodbanen til cellene i kroppen.

Det vi spiser og drikker er ikke alltid så rent og fritt for avfallsstoffer som vi liker å tro. Avfallsstoffene og giftstoffene lagres i leveren. Kuren rengjør tarmene slik at kroppen er bedre rustet til å ta opp vitaminer, mineraler og næringsstoffer som den trenger for å fungere i hverdagen. Overflødig vekt minsker naturlig som en følge av at kroppen blir sunnere, friskere og tar opp næring bedre!

Du får også mer overskudd og energi, mindre cellulitter, bedre søvnkvalitet, bedre blodsirkulasjon, sunn hud og sunt hår!


Et helsekostprodukt

Biovita AS, din kosttilskudd leverandør på nett.

Biovita AS selger helsekost og helsekostprodukter direkte til deg uten noen fordyrende mellomledd og er nå en av landets ledende leverandører av helsekost. Detox fra Biovita blir produsert i Norge etter en streng GMP produksjon. GMP er en forkortelse for "Good Manufacturing Practice" (= god tilvirkningspraksis). Betegnelsen viser til at et produkt er laget etter fastsatte retningslinjer med tanke på innhold, renhet og merking.

Biovita AS er registrert i Mattilsynet.

Detox


Innehold per 2 - kapsel
Mariatistel 560 mg
Sitronmelisse 160 mg
Cholerella 40 mg
Gurkemeie 40 mg

Dosering: 

2 kapsler daglig. Kosttilskuddet bør ikke erstatte variert kost. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares tørt og utilgjengelig for barn. GMP – Standard. 

 

Ingredienser:

Mariatistel (Silybum marianum) , Sitronmelisse (Melissa officinalis), Chlorella pulver (Chlorella powder), Gurkemeie (Curcuma longa). Kapselmateriale (gelatin), maltodextrin, antiklumpmiddel (Siliciumdioxid). 

 JA TAKK!


Send meg en gratis startpakke med Detox! Jeg betaler kun porto 39,-

Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Ønsker du ikke å motta flere pakker fra oss, gir du oss beskjed enten pr telefon eller ved epost til vår kundeservice, innen 2 uker etter mottatt prøvepakke og vi avslutter ditt abonnement. Som abonnent får du Detoxmax hver andre måned. Totalpris pr. forsendelse er 396,- inkludert porto. Dette utgjør kun 198 per mnd. Frist for avbestilling er 2 uker etter mottatt pakke og du finner opplysninger om fristen på din faktura.