Vitenskapen bak grønne kaffebønner

“Brenningen som vanlige kaffebønner gjennomgår, fører til at de mister opptil 90 % av stoffene som kan sørge forfettforbrenning, samt at antioksidantene og klorogensyren blir reduserte.

Grønne kaffebønner er ferske kaffebønner som ikke er brente. Standard kaffebønner har blitt brent ved 210 grader, og da får de den mørke fargen. Grønne kaffebønner er 100 % rene, og har alle de naturlige virkestoffene sine intakte. Dette er grunnen til at grønne kaffebønner nå blir brukt som helsekost-tilskudd og som et naturlig middel for effektivt vekttap.

  • Kan gi deg et naturlig vekttap
  • Kan bidra til økt forbrenning
  • Ingen tilsettingsstoffer
  • Gir deg mer energi
  • Raskt resultat for menn og kvinner

Hvordan fungerer Grønn kaffeekstrakt?

Grønne kaffebønner er kanskje det mest brukte kosttilskuddet på verdensbasis akkurat nå! Green Coffee inneholder ekstrakt av grønn kaffe, klorogensyre, ekstrakt av grønn te, Capsimax, kolin og krom - som sammen gir en svært gunstig effekt for vektreduksjon.

Green Coffee med kolin reduserer appetitten, og minsker suget etter mat og sukkerholdige produkter.


Inneholder hele 7 helsebringende ingredienser!

Krom

Krom demper suget etter sukker. Krom bidrar til å opprettholde normale blodsukkernivåer, samt minske suget etter sukker. Dette er fordi det har en insulin-regulerende virkning som er vitenskapelig dokumentert. Krom har lenge vært brukt av idrettsutøvere for å øke prestasjon ved å øke energinivået.

Det er ikke entydig bevist gjennom kliniske tester, men flere undersøkelser tyder på at oralt inntak av krom kan føre til økt vekttap gjennom reduksjon av fettlagre - samt en mer tett muskelmasse.

Chili og kolin

Chili øker kroppstemperaturen, og sammen med kolin - som fungerer omtrent som et B-vitamin, øker energinivået i kroppen. Atleter bruker kolin, gjerne i sammenheng med andre virkestoffer som chili eller magnesium, for å øke prestasjonsevnen, rettere sagt å utsette følelsen av utmattelse.

Klogogensyre og grønn kaffe

Det er altfor tidlig å konkludere, men flere og flere studier peker på at den rene klogogensyren i grønne kaffebønner hjelper til med å regulere blodsukkeret og metabolosmen. Det er dokumentert vekttap ved inntak av ekstrakt av grønne kaffebønner.

Tilbakemeldinger fra brukerne er imidlertid mer eller mindre entydige - Green Coffee virker! Sammen med de andre velkjente og også mer dokumenterte virkestoffene vi bruker i dette kosttilskuddet gjør at effekten ved inntak sammen med måltider er at man spiser mindre, holder seg lettere unna søtsaker, øker energiomsetningen, balanserer blodsukkeret, minsker kolesterolnivået - og går ned i vekt på en naturlig måte!

Grønn te

Inneholder koffein, som skjerper sansene, man blir mer opplagt i en kort periode. Grønn te inneholder også antioksidanter som senker kolesterolnivået i blodet. Det forskes mye på effektene av grønn te, og resultater peker på at det kan hjelpe mot osteoporose, lavt blodtrykk, tette blodårer og andre aldersrelaterte lidelser.

Kanel (cassia cinnamon)

Det er ikke blitt entydig dokumentert at kanel har en helsebringende effekt, men man antar at det har en regulerende effekt på blodsukkeret. Kanel har vært brukt mot en rekke lidelser opp gjennom tidene, men det finnes få vitenskapelige studier ennå. Kanel brukes i solkremer, nesespray, munnvann, tannkrem og også som legemiddel (counterirritant).

Green Coffee


Innhold per - 2 tabletter og anbefalt inntak
Grønn kaffe bønne ekstrakt 200 mg
Klorogensyre 100 mg
Kanel ekstrakt 120 mg
Capsimax chili ekstrakt 33 mg
Grønn te ekstrakt 200 mg
Krom (organisk) 125 mg (312*)

Ingredienser:
Grønn kaffe ekstrakt (Coffea arabica), grønn te ekstrakt (Camellia sinensis), inulin, kanel ekstrakt (Cinnamon cassia), fortykningsmiddel (cellulose), kromgjær (organisk bundet krom), chili ekstrakt (Capsicum annuum), fortykningsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid), antiklumpemiddel (tri kalsium fosfat), overflatebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), fargestoff (klorofyll).


Fritt for gluten
Fritt for melkesukker /lactose
Fritt for kunstige søtningsstoffer
Fritt for E-stoffer
Fritt for konserveringsmidler
Fritt for kunstige fargestoffer
Fritt for GMO stofferJA TAKK!


Send meg en gratis startpakke med Green Coffee! Jeg betaler kun porto 39,-

Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Ønsker du ikke å motta flere pakker fra oss, gir du oss beskjed enten pr telefon eller ved epost til vår kundeservice, innen 2 uker etter mottatt prøvepakke og vi avslutter ditt abonnement. Som abonnent får du Green Coffee hver andre måned. Totalpris pr. forsendelse er kr. 357,90 inkludert porto. Dette utgjør kun 179,- per mnd. Frist for avbestilling er 2 uker etter mottatt pakke og du finner opplysninger om fristen på din faktura.