Hjem  »  K2 Forte

Benbygning og ledd

Vitamin K2 har en beskyttende effekt på produksjonen av benvev, slik at skjelettet ikke svekkes. Bencellene har en tendens til å miste evnen til å mineralisere ved sykdom, som igjen danner hardt benvev. Dette er en av aldringsprosessene i kroppen vår, og etterhvert som vi blir eldre øker risikoen for brudd i ledd, knokler og lårhals. Vitamin K2 kan virke effektivt mot harde benvev og kampen mot åre forkalkning.

Hjerte og kar

Forkalkning av årene kan resultere i hjerteslag, nyreskader, til og med hjerteinfarkt. Kalsium bidrar til stivere årer ved aldring. Nordmenn får i seg store menger kalsium igjennom våre melkebaserte matvaner, kalsiumet samler seg i veggene i våre blodårer. Vitamin K2 kan virker som en transport kilde for kalsium i åreveggene, så blodet kan flyte lett igjennom kroppen. Derfor kan Vitamin K2 være en effektiv kjemper i kampen mot åreforkalkning og mer alvorige sykdommer.

K2 Forte


Innhold per døgndose: 2 kapsel
Vitamin D3 20 ug (400*)
Vitamin D2 45 ug (60*)
*Retinolekvivalenter

Ingredienser: MCT-olje ( medium kjedete triglyserider), gelatin, stabilisator (glyserol ), Vitamin K2 som menaquinone-7 (MenaQ7), kolekalsiferol, fargestoff (jernoksider og - hydroksider ).

Fritt for gluten
Fritt for melkesukker /lactose
Fritt for kunstige søtningsstoffer
Fritt for E-stoffer
Fritt for konserveringsmidler
Fritt for kunstige fargestoffer
Fritt for GMO stofferJA TAKK!


Send meg en startpakke med K2Forte! Jeg betaler kun 99,- pluss 39,- i porto

Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Ønsker du ikke å motta flere pakker fra oss, gir du oss beskjed enten pr telefon eller ved epost til vår kundeservice, innen 2 uker etter mottatt prøvepakke og vi avslutter ditt abonnement. Som abonnent får du K2 Forte hver andre måned. Totalpris pr. forsendelse er 298,- inkludert porto. Dette utgjør kun 149,- per mnd. Frist for avbestilling er 2 uker etter mottatt pakke og du finner opplysninger om fristen på din faktura.