Hopp til innholdet
Kosttilskudd

Kosttilskudd

Kosttilskudd er et supplement som kan brukes i visse situasjoner og livsfaser. Det er viktig å ikke ta for mye. I noen livsfaser som før planlagt graviditet og for babyer, er supplement anbefalt av myndighetene. Også hvis du slanker deg eller får påvist sykdom, er det anbefalt. Dette gjelder også hvis du bevisst velger å avstå fra matgrupper som feks kjøtt hvor menn spesielt lett kan ende opp med å få b-vitaminmangel ganske raskt. Oppsøk alltid lege om du plutselig skulle føle deg dårlig.

Kosttilskudd
og kosthold

Et supplement til kosthold eller når du avstår fra hele matgrupper, er fornuftig. Både matallergi og å ikke like hele matgrupper kan føre til at man trenger kosttilskudd. Snakk gjerne med en lege først. Og sørg for å ikke ta for mye.

Heldigvis er det mye å velge imellom. Kosttilskudd kommer i alle former som for eksempel pulver, flytende og som dråper. Og i mange ulike smaker. Kutter du ut hele matgrupper, som melkeprodukter, vil du sannsynligvis trenge tilskudd som kalk og D- vitamin.

Kosttilskudd er ikke bare vitaminer. Bruker du kosttilskudd kan du også få påfyll av proteiner, mineraler og sporstoffer. Dessuten selger ofte helsekost sukkerfrie og fettfattige supplementer som energibarer og drikker. Samt skånsomme varer til hår og hud.

Alt du trenger på ett sted

Sunnhet og velvære

Om du både vil se bra ut og føle deg bra, er det å starte innenfra en god start. Sammen med aktivitet, er et balansert kosthold og supplementer det beste du kan gjøre. Både for kroppen og for utseende.

Helsekost er enkelt å få tak i og kan hjelpe deg i mange ulike situasjoner. Uansett om du planlegger å få barn eller allerede har en baby. Om du slanker deg, har vitaminmangel eller avstår fra hele matgrupper, er et kostsupplement løsningen for deg. Med utallige smaker og former, finner du garantert noe som vil passe for deg.

Kosttilskudd for alle

Iløpet av livet vil du oppleve ting som gjør at kostholdet ditt ikke nødvendigvis vil være nok. Da er det enkelt å finne tilleggsprodukter innen helsekost. Dessuten finner du også velværeprodukter til både kropp og hår.

Supplement til kosthold er det mange som vil trenge iløpet av livet. Både som nyfødt og som gammel. Og som syk, veganer eller som kresen. Skal du bli gravid bør du ta folat. Dessuten er det greit å vite at om du slanker deg kan du spise ensidig for å holde kontroll på kaloriinntaket og samtidig få i deg nok vitaminer.

Helsekost er mer enn vitaminer

Om neglene dine er litt flisete eller håret ditt litt glansløst har helsekostbutikker spesielle produkter som hjelper til med spesielle utfordringer. Detox-te, godnatt-te og slanke-kaffe. Det er mye å velge mellom, fra topp til tå.

Helsekost kommer i mange fasonger og passer til enhver anledning. Både som kostsupplement og til spesielle utfordringer. Som når du sover dårlig eller er urolig i magen. I tillegg får du skånsomme velværeprodukter til kropp og hår og sunnere alternativer til drikke og småsnacks. Kommer du innom på nett eller i butikker får du inspirasjon til smarte alternativer.