Multivitamin- Gi kroppen det den trenger av nødvendige vitaminer og mineraler!

“Multivitamin hjelper kroppen i balanse når det er et underskudd av vitaminer og mineraler"

Menneske kroppen klarer ikke å produsere vitaminer selv, vi er derfor høyest avhengig av et daglig vitamintilskudd. Vi får vitaminer og mineraler igjennom maten vi spiser, men får du i deg alt det kroppen trenger? Mange mennesker i dagens sammfunn får ikke i seg nok vitaminer og mineraler, nettopp fordi vi ikke er flinke nok til å opprettholde et variert kosthold. Multivitamin inneholder alle de vitaminer og mineraler kroppen din trenger for å fungere opptimalt i hverdagen, samt styrker kroppens motstandsdyktighet. Med et daglig inntak av Multivitamin fra Supermat vil du være sikker på at kroppen din får det den trenger og du vil fort føle på økt energi nivå og helse!

  • Styrker kroppens motstandsdyktighet mot infeksjoner
  • Rik på vitaminer og mineraler
  • Styrker omdanningen av proteiner, karbohydrater og fett til energi
  • Rik på tilskudd til kroppens byggestener

Inneholder en unik kombinasjon av fettsyrer

Muslingolje er et helt naturlig produkt fremstilt av fettsyrer, som kun er å finne i den Grønnleppede Muslingen fra New Zealand. Det finnes en rekke internasjonalt publiserte studier som dokumenterer Muslingoljens sterke fordeler. Det er en helt spesiell og unik kombinasjon av fettsyrer i den Grønnleppede Muslingen som skaper en lindrende effekt mot ømme og stive ledd.

Nødvendig Tilskudd

Kroppen klarer ikke å produsere vitaminer selv. Vi er derfor avhengig av å få i oss vitaminer igjennom kost. Dersom kroppen ikke for det tilskudde den trenger kan det by på mangelsykdom. Vitaminer er næringsstoffer som er essensielle for en lang rekke viktige prosseser i kroppen din. For eksempel trenger kroppen din vitaminer for å bygge opp og vedlikeholde muskler, skjelett, hud og slimhinner. Omdanningsprossesen av proteiner, karbohydrater og fett til energi er også avhengig av vitaminer. I tillegg er vitaminer viktig for kroppens motstandsdyktighet mot infeksjoner.

Vannløselige og Fettløselige

Det finnes to hovedgrupper av vitaminer (vannløselige og fettløselige). Vitamin C og B er vannløselige vintaminer som kroppen må ha gjevnlig tilskudd av, helst daglig, vannløselig vitaminer skilles nemlig raskt ut av kroppen igjen. Selv om kroppen får I seg store mengder vannløslige vitaminer, vil overskuddet raskt skilles ut i urinen. De fettløslige vitaminene som vitamin A, D, E og K lagres i kroppen. De må også tilføres kroppen jevnlig, men skilles ikke like raskt ut av krappen som vannløselige.

Kroppens byggesteiner

Mineraler er i likhet med vitaminer nødvendig for mange av kroppens prosesser, men i motsettning til vitaminer, er flere mineraler viktige byggesteiner i kroppen vår. Spesielt skjelettet, men også nervesystemet og musklers normale funksjoner er avhengig av mineraltilførsel.

Et helsekostprodukt

Biovita AS, din kosttilskudd leverandør på nett. Biovita AS selger helsekost og helsekostprodukter direkte til deg uten noen fordyrende mellomledd og er nå en av landets ledende leverandører av helsekost.

Multivitamin fra Biovita blir produsert etter en streng GMP produksjon. GMP er en forkortelse for ”Good Manufacturing Practice” (= god tilvirkningspraksis). Betegnelsen viser til at et produkt er laget etter fastsatte retningslinjer med tanke på innhold, renhet og merking. Biovita AS er registrert i Mattilsynet.

Mulitvitamin

Anbefalt døgndose: 2 kapsler pr. dag, bør ikke overskrides, kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost.

Oppbevaring: Tørt, lukket og utilgjengelig for barn.

Ingredienser: Rosmarin (Rosmarinus off.) Silderogn, Grønn te (Camellia sin.), Oliven (Olea europea), Alfalfa (medicago sat.), Brennesle (Urtica dioica), Klep (Ascophyllum nod.), Fortykningsmiddel (gelatin). Vitamin C, E, B-3, B-5, B-6, Biotin, A, B-2, B-1, Folsyre, B-12. Magnesium, Kalsium, Kalium, Fosfor, Jern, Silisum, Sink, Kopper, Selen, Krom.

Innhold pr. Anbefalt døgndose (2 kapsel): Rosmarin 20mg, Silderogn 20 mg, Grønn te 10 mg, Oliven, 10mg, Alfalfa 6 mg, Brennesle 5 mg, Klep 5 mg. C-vit. 60 gm, E-vit. 15 μg, B-2 vit. 1,3 mg, B-1 vit. 1,1 mg, Kalsium 5 mg, Fosfor 45 mg, Jern 10 mg, Silisium 20mg, Sink 15mg, Kopper 2 μg, Selen 50 μg, Krom 50 mg.

Fritt for gluten
Fritt for melkesukker /lactose
Fritt for kunstige søtningsstoffer
Fritt for konserveringsmidler
Fritt for kunstige fargestoffer
Fritt for GMO stofferJA TAKK!


Send meg en gratis startpakke med Multivitamin! Jeg betaler kun porto 39,-

Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Ønsker du ikke å motta flere pakker fra oss, gir du oss beskjed enten pr telefon eller ved epost til vår kundeservice, innen 2 uker etter mottatt prøvepakke og vi avslutter ditt abonnement. Som abonnent får du Multivitamin hver andre måned. Totalpris pr. forsendelse er 278,- inkludert porto. Dette utgjør kun 139,- per mnd. Frist for avbestilling er 2 uker etter mottatt pakke og du finner opplysninger om fristen på din faktura.