Hjem  »  PetPro

Verdens beste kosttilskudd for alle kjæledyr!

Gjør som profesjonelle - bruk PetPro for et friskere og sunnere kjæledyr!

De aller fleste fórtyper for hund og katt holder høy kvalitet, det viser flere undersøkelser. Men disse undersøkelsene viser også at de aller fleste fôrtyper inneholder for lite fettsyrer. Med PetPro får du et tilskudd til ditt kjæledyr som garantert dekker dets behov. Det er gunstig for kjæledyrets bevegelighet og smidighet i ledd og muskulatur, og ikke minst for en vakker pels.

PetPro anbefales av veterinærer.

  • Gir næring til pelsen
  • Lindrer stivhet og ømme ledd
  • Anbefales av veterinærer
  • Et helsekostprodukt
  • Få første måned GRATIS

Verdens beste kosttilskudd for kjæledyr!

Petpro inneholder sunne fettsyrer som Omega 3 Selolje for smidighet i ledd og muskulatur, såre sprukne poter og bedre immunforsvar. ølgjær er en naturlig B6 ingrediens for en sterk og vakker pels, og sies å motvirke flått fra å sette seg. PetPro anbefales av veterinærer.

Rik på Omega 3

Ingredienser: Selolje og ølgjær av høy kvalitet.
Viktig informasjon: Ingen bivirkninger med anbefalt dosering.

Friskere og sunnere

Gjør som profesjonelle - bruk PetPro for et friskere og sunnere kjæledyr. Problemet med såre og sprukne poter forsvinner, og dyret får et bedre immunforsvar og motstandskraft. Pet Pro hjelper til å styrke ledd og helbreder ledd-, muskel- og seneplager. Forebygger også hudlidelser, røyting og flassing.

Et helsekostprodukt

Biovita AS, din kosttilskudd leverandør på nett. PetPro fra Biovita blir produsert etter streng GMP produksjon. GMP er en forkortelse for "Good Manufacturing Practice" (= god tilvirkningspraksis). Betegnelsen viser til at et produkt er laget etter fastsatte retningslinjer med tanke på innhold, renhet og merking. Biovita AS er registrert i Mattilsynet.

Pet Pro Multivitamin

Gi din beste vennet bedre kosthold. PET PRO MULTIVITAMIN med vitamin B og ølgjær er velegnetfor alle dyr som trenger et naturlig styrkende kosttilskudd.

KOSTILSKUDD FOR DYR

Ingredienser: ølgjær, tabletthjelpestoffer (mikrokrystallinsk cellulose, magnesium- stearat av fettsyrer, aloevera kons, Cyankoobalamin.


Innhold per - 2 tabletter og anbefalt inntak
Vitamin B12 2ug*
Ølgjær 706 mg**
Aloe Vera Saft 126 mg**
*400% av referanseverdi
**referanseverdi ikke fastsatt

Fritt for gluten
Fritt for melkesukker /lactose
Fritt for kunstige søtningsstoffer
Fritt for E-stoffer
Fritt for konserveringsmidler
Fritt for kunstige fargestoffer
Fritt for GMO stofferJA TAKK!


Send meg en gratis startpakke med Pet Pro! Jeg betaler kun porto 39,-

Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Ønsker du ikke å motta flere pakker fra oss, gir du oss beskjed enten pr telefon eller ved epost til vår kundeservice, innen 2 uker etter mottatt prøvepakke og vi avslutter ditt abonnement. Som abonnent får du Pet Pro hver måned. Totalpris pr. forsendelse er 198,- inkludert porto. Dette utgjør kun 198,- per mnd. Frist for avbestilling er 2 uker etter mottatt pakke og du finner opplysninger om fristen på din faktura.