Hjem  »  ProstaMed

Har du prostataplager?
Ta problemet før problemet tar deg!

"Halvparten av alle menn over 45 år har prostataproblemer ofte uten at de vet om det!"

Gjør noe med det Nå! Prostataplager er ikke noe som går over av seg selv. Forebygger du problemene, kan du unngå ubehagelige undersøkelser og komplisert behandling. Prostamed - best i test akkurat nå! Prostamed er et helsekostprodukt som er utviklet ved hjelp av den aller siste forskning på naturkost som finnes.

  • Ingen bivirkninger
  • 100% Naturkost
  • Gir normal stråle
  • Til alle menn 40+
  • Norskprodusert
  • 60 tabletter
  • Toppscore i flere tester

Prostata

Prostata er en kjertel som ligger i underkant av blæren og omslutter urinrøret.

Omdanning av testosteron til dihydrotestosteron gjør at prostatakjertelen ofte vokser når man blir eldre, noe som fører til:

1. Strålen blir slappere,
de siste dråpene havner i buksen, toalettbesøkene blir hyppigere, også om natten.

2. Impotens og svie
ved vannlating er andre plager man kan oppleve med en prostata som vokser.

BHP og forstørret prostata

Det er tre stadier i utviklingen av en forstørret prostata, såkalt BHP:
Stadie 1: Hyppig trang til vannlating, etterdrypp
Stadie 2. Sterkere symptomer,ufullstendig blæretømming
Stadie 3: Stillestående urin i blæren, som kan føre til nyreskader og inkontinens.

Under stadiene 1 og 2 kan kosttilskudd fra planter være et alternativ til kjemiske medisiner.

Hvordan fungerer Prostamed?

Prostamed hjelper mot forstørret prostata. Stoffene forårsaker en reduksjon i størrelsen på kjertelen, og resultatene tyder også på at stoffene hindrer betennelse i urinveiene. Den tyske professoren Dieter Bach sier: I Tyskland bruker ca en tredel av prostatapasientene dvergpalmeprodukter. Det koster en bagatell i forhold til tradisjonelle medisiner som f. eks. Proscar (kjemoterapi), og bivirkningene er knapt påviselige. Bach mener samfunnet har mye å spare på å bruke plantetilskudd. En prostataoperasjon koster så mye at det vil bli umilig å operere alle som trenger det i framtiden. Etterspørselen etter plantetilskudd er stor i mange land lenger sør i Europa.

Et av de beste produktet på markedet akkurat nå!

Prostamed™ er det produktet som er utviklet aller sist. Det har derfor blitt produsert ved hjelp av den siste forskningen som finnes. ProstaMed™ er det beste produktet på markedet i dag og har nå blitt satt i produksjon for å forebygge prostatabesvær.

Dvergpalme ekstrakt er effektiv mot prostata problemer

Dvergpalme ekstrakt har tradisjonelt blitt brukt til behandlig mot ulike former for urinveisplager, men først og fremst et naturmiddel som benyttes mot plager i forbindelse med forstørret prostate. Dvergpalme ekstrakten brukes av millioner av men over hele verden i den forbindelse av å forbredre tilstanden, samt forebygge forstørring av prostate.

Prostata er en kjertel som ligger i underkant av blæren og omslutter urinrøret. Selve kjertelen er på størrelse med en valnøt og er full av nerver som har i oppgave å produsere en klar væske som blander seg med sædcellene. Omdanning av testosteron til dihydrotestosteron gjør at prostatakjertelen ofte vokser da man blir eldere. Dette fører til at urinstrålen blir slappere, de siste dråpene havner ofte i buksa, og toalettbesøkene blir hyppigere (også om natten). Impotens og svie ved vannlating er andre plager man kan oppleve med en voksende prostata.

Det er blitt utført flere studier på menn med forstørret prostate der man har sammenlignet effekten av dverg palme med placebo (narretabletter). Disse har vist at dvergpalme kan ha en betydelig effect mot forstørret prostate.

En av undersøkelsene some er blitt gjort hadde som formål å undersøke om bruk av dvergpalm ekstrakt vil forbredre tilstanden til med godartet prostatahyperplasi. Resultatet viste gunistige resultater av effekten på urinmengde og andre symptomer sammenlignet med placebo hos men med lavere urinveisproblemer.

Kilde:
Gerber, GS. Saw palmetto for the treatment of men with lower urinary tract symptoms. Journal of Urology. 2000; 163(5): 1408-1412. http://www.jurology.com/article/S0022-5347(05)67631-8/abstract

Prostamed

Kosttilskudd


Innhold per - 2 tablett anbefalt døgndose
Dvergpalm 150 mg
Gresskarfrø ekstrakt 100 mg
Mariatistel 25 mg
Nessle ekstrakt 25 mg
Zink 6,5 mg RDI 43%

Ingredienser:
Saw Polmetto ekstrakt, Cucrbita Pepo ekstrakt, Sylibum Marianum, Urtica Dioica, tabletthjelpestoffer oligofruktose, fortykkningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), sinksulfat, overflatbehandligsmiddel (magnesiumsalter av fettsyre, trikalsiumfosfat, hydroxypropylmethylcellulose).JA TAKK!


Send meg en gratis startpakke med ProstaMed! Jeg betaler kun porto 39,-

Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Ønsker du ikke å motta flere pakker fra oss, gir du oss beskjed enten pr telefon eller ved epost til vår kundeservice, innen 2 uker etter mottatt prøvepakke og vi avslutter ditt abonnement. Som abonnent får du Prostamed hver andre måned. Totalpris pr. forsendelse er 396,- inkludert porto. Dette utgjør kun 198,- per mnd. Frist for avbestilling er 2 uker etter mottatt pakke og du finner opplysninger om fristen på din faktura.