Rosenrot Forte - er et styrkende kostilskudd som kan gi deg økt energi og overskudd!

"Gir kroppen et overskuddet for å fungere optimalt i hverdagen!"

Rosenrot Forte har følgende dokumenterte egenskaper:

  • Økt energi nivå
  • Overskudd
  • Kan motvirker høyt stress nivå
  • Styrker immunforsvaret
  • Kan bidrar til en bedre hverdag

Viltvoksende plante med lang historie innen folkemedisin!

Vidunderplanten Rosenrot vokser vilt i Norge og har blitt brukt som folkemedisin i over 3000 år. Den kjente urten viser seg å ha enestående egenskaper som bidrar positivet til flere områder hos oss mennesker. Blant annet er det blitt publisert flere studier som beviser at urten gir økt energi som igjen bidrar til mer overskudd og utholdenhet. Rosenrot Forte har en rask effekt og øker både den fysiske og mentale prestasjonsevnen. Det er også blitt dokumentert at planten gir bedre toleranse for stress, mye grunnet urtens egenskap til å forbedre hukommelsen, samt en økt konsentrasjonsevne.

Økt energi og "lyst" for begge kjønn!

Vidunderplanten Rosenrot vokser vilt i Norge. Planten kan være god for vår hukommelse og motstandskraft. Den er også kjent for å være lett blodtrykksenkende og svakt kolesterolreduserende, samt at den forbedrer konsentrasjonsevnen og stabiliserer blodsukkernivået. Fra Agder til Bjørnøya vokser den ganske så vanlige, men likevel lite kjente planten, Rosenrot og den har vist seg å ha en lang rekke medisinske egenskaper. Rosenrot kan også hjelper ved potensproblemer og kan øke "lyst" for både menn og kvinner. Den er også en sterk antioksidant.

Viltvoksende Rosenrot (Rhodiola rosea) blir ca 30 cm høy. Ekstrakt lages av jordstengler og røtter. De sentrale virkestoffene er salidrosid, rosavin, rosarin og rosin.

Rosenrot Forte

Anbefalt daglig dose: 2 kapsler, bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost.

Ingredienser: Rosenrot ekstrakt (Rhodiola Rosea) Schisandra ekstrakt (Schisandra Chinensis) kapselskall (gelatin), antiklumpemiddel (trikalsium fosfat), fortykningsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer).

Oppbevaring: Tørt, lukket og utilgjengelig for barn.

Innhold pr. Anbefalt døgndose (2 kapsler): 400 mg rosenrotekstrakt (hvorav 1 % rosaviner og 1 % solidrosid). 400mg schisandra ekstrakt.

Fritt for melkesukker /lactose
Fritt for gluten
Fritt for kunstige søtningsstoffer
Fritt for konserveringsmidler
Fritt for kunstige fargestoffer
Fritt for GMO stofferJA TAKK!


Send meg en gratis startpakke med Rosenrot Forte! Jeg betaler kun porto 39,-

Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Ønsker du ikke å motta flere pakker fra oss, gir du oss beskjed enten pr telefon eller ved epost til vår kundeservice, innen 2 uker etter mottatt prøvepakke og vi avslutter ditt abonnement. Som abonnent får du Rosenrot Forte hver andre måned. Totalpris pr. forsendelse er 398,- inkludert porto. Dette utgjør kun 199,- per mnd. Frist for avbestilling er 2 uker etter mottatt pakke og du finner opplysninger om fristen på din faktura.