Hjem  »  Sov Godt

Sliter du med søvnproblemer? Sov godt innen 30 minutter!
Prøv en måned gratis nå!

"Virker på kun 30 minutter!"
"Våkne uthvilt og i balanse!"
"Sov-Godt hele natten"

SOV-GODT er en reseprfri urtemedisin som effektivt hjelper mot søvnløshet og relaterte søvnproblemer. I motsetning til populære reseptbelagte legemidler er SOV-GODT ikke vanedannende. SOV-GODT virker på kun 30 minutter! Du våkner opp frisk, uthvilt og med fornyet energi. Du føler deg ikke søvnig eller i bakrus på dagtid, som ved bruk av reseptbelagte sovepiller.

  • Hjelper deg enkelt å sovne
  • Motvirker stress og søvnløshet
  • Gir deg en god nattesøvn
  • Sovemedisin uten resept
  • Virker etter kun 30 minutter
  • Forårsaker ikke døsighet
  • Våkne opp frisk og uthvilt
  • Gir deg masse energi

Fakta om søvn

De aller fleste må ha mellom 6 og 9 timer søvn i døgnet. Søvn gir oss hvile, og er viktig for å gi oss energi til dagen som kommer. Søvn er viktig for å bearbeide det vi har opplevd i våken tilstand. Søvntid og søvnprosesser er ikke statiske, men forandres i løpet av livet. Vi opplever i løpet av en natt med søvn fem ulike søvnstadier med varierende søvndybde.

Det blir ofte vanskelig å greie de daglige oppgavene når du er trøtt, fordi både kreativiteten, reaksjons- og prestasjonsevnen blir dårligere. Søvnmangel er dessverre årsaken til mange større og mindre ulykker og skader, og manglende søvn kan også gjøre at du har vanskelig for å konsentrere deg, og at du får problemer med å lære nye ting.

Mens kroppen sover, fortsetter nemlig hjernen med å trene på dagens arbeidsoppgaver. Derfor er det også lurt å lytte til det gammeldagse rådet om å "sove på det" når det gjelder vanskelige avgjørelser eller situasjoner som tilsynelatende virker uløselige. Selv om du er usikker på noe når du sovner, kan det godt hende at du våkner opp neste morgen med en klar formening om hva du skal gjøre.

Hvis du har vanskelig for å stå opp når vekkerklokka ringer og kjenner deg trøtt og uopplagt om dagen, er det sannsynlig at du egentlig behøver mer søvn. Har du tenkt å ta igjen tapt søvn, er det best om du gjør det ved å legge deg litt tidligere neste kveld og stå opp til vanlig tid.

Det er tungt for kroppen å snu den rytmen som den biologiske klokken er stilt inn på. Dersom du plutselig begynner å være oppe om natta, i stedet for om dagen, vil det ta kroppen en uke å stille seg om. Det tar like lang tid å stille seg tilbake. Dette merker du godt hvis du har vært en uke eller to på andre siden av jordkloden.

Søvnunderskudd kan føre til at du får et dårligere humør, det kan gi deg konsentrasjonsvansker og redusere yteevnen din. Dette vil virke direkte inn på evnen din som problemløser. Særlig skummelt er dette dersom du skal kjøre bil eller operere store maskiner i arbeidstiden. Du kan rett og slett bli en risiko for menneskene rundt deg dersom du er for trøtt.

SOV-GODT er en reseptfri urtemedisn som effektivt hjelper mot søvnløshet og relaterte søvnproblemer! Den urtebaserte mixen er den beste sovemedisinen uten resept!

Sov-godt ingrediensene

Innhold pr. 2 tabletter:

Melisassae off / Serenzo: 250,0mg
Melkekaseinat peptider: 250,0mg
Magnesium: 100,0mg
Humulus lupulus: 50,0mg
Avena sativa: 50,0mg
Chamomilla: 50,0mg

Ingredienser:
Melisassae off/Serenzo, Magnesiumhydroxid, Melkeproteinhydrolysat, Humle ekstrakt, Avena Sativa ekstrakt, Sitrusfiber, Modifisert/modifierad stivelse, Fortykningsmiddel ( Mikrokrystallinsk cellulose, Dicalciumfosfat ) Overflatebehandlingsmiddel (Siliciumdioxid, magnesiumsalter av fettsyrer).Aroma /eteriske oljer av : Lavendula, Chamomilla, Melissae, Myristica. Overflatebehandlingsmiddel ( Hydroxypropylmethylcellulose) Farge: (Jernoxid ) Dosering/ RDI : 2 kapsler daglig. Inntas på kvelden.

Gode råd for god søvn!

1. Stress og uro
kan påvirke søvnkvaliteten. Stress mindre i løpet av dagen, så får du antagelig også sove bedre.

2. Sover du for lenge i helgene
kan det forstyrre døgnrytmen din, og du blir kanskje veldig trøtt på mandag.

3. Ikke sov på dagtid,
da forstyrrer du din søvnfase. Ha maks en liten lur på 20 minutter.

4. Reduser alkohol, koffeinholdige drikker og nikotin
1 til 2 timer før du skal sove.

5. Trening de siste timene før leggetid
er mindre bra for natte søvnen.

6. Dagens siste måltid
bør være minst 1 time før leggetid.

7. Et varmt bad
før du skal legge deg har søvndyssende effekt.

8. Ikke legg deg før du er søvnig.
Ta Sov-Godt 30 minutter før du legger deg.

9. Sørg for at du trives på soverommet.
Det er viktig å ha en madrass som passer deg, en deilig pute, en god dyne og behagelig sengetøy. Frisk luft er bra.

10. Dersom du ikke sovner raskt
(etter 15-20 min) - stå opp.

11. Hvis du lett blir forstyrret av lyder,
kan du bruke ørepropper når du sover. Blir du irritert av lys, kan du velge mørke gardiner eller kanskje en lystett rullgardin. Bruk Sov-Godt for en jevn og god søvn gjennom hele din søvnperiode.

12. Tenk på noe hyggelig
før du lukker øynene dine, det kan ofte virke positivt på søvnkvaliteten.

Ved hjelp av Sov-Godt kan søvnløshet minskes. Å sove godt er viktig for god fysisk og psykisk helse. Det avgjørende er ikke hvor lenge du sover, men kvaliteten på søvnen du har.

Sov Godt

Kosttilskudd - Innhold per døgndose: 2 tab
Melisassae off 250 mg
Melkekaseinat peptider 250 mg
Magnesium 100 mg
Humulus Iupulus 50 mg
Avena sativa 50 mg
Chamomilla 50 mg

Ingredienser:
Melisassae off, Magnesiumhydroxid, Melkeproteinhydrolysat, Humle ekstrakt, Avena Sativa ekstrakt, Sitrusfiber, Modifisertstivelse, Fortykningsmiddel (Mikrokrystallinsk cellulose, Dicalciumfosfat) Overflatebehandlingsmiddel (Siliciumdioxid, magnesiumsalter av fettsyrer). Aroma oljer av : Lavendula, Chamomilla, Melissae, Myristica. Overflatebehandlingsmiddel (Hydroxypropylmethylcellulose) Farge: (Jernoxid).JA TAKK!


Send meg en gratis startpakke med Sov Godt! Jeg betaler kun porto 39,-

Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Ønsker du ikke å motta flere pakker fra oss, gir du oss beskjed enten pr telefon eller ved epost til vår kundeservice, innen 2 uker etter mottatt prøvepakke og vi avslutter ditt abonnement. Som abonnent får du Sov-Godt hver andre måned. Totalpris pr. forsendelse er 396,- inkludert porto. Dette utgjør kun 198,- per mnd. Frist for avbestilling er 2 uker etter mottatt pakke og du finner opplysninger om fristen på din faktura.