Hjem  »  Tay-Yan

Lindrer ømme muskler og ledd på en helt naturlig måte!

TAY- YAN er satt sammen av kvaen fra treet Boswellia Serrata som er anti inflammatorisk og antirevmatisk"

POSITIVA TILBAKEMELDINGER FRA MANGE AV VÅRE FORNØYDE KUNDER VISER AT TAY-YAN LINDRER MUSKEL- OCH LEDDSMERTER.

PRØV SELV OG FÅ EN MÅNED GRATIS!

  • Tay-Yan gir deg smidighet
  • Lindrer stivehet og ømme ledd
  • Anbefales av forskere
  • Et utrolig helsekost produkt
  • Få en måned gratis!

TAY-YAN er et produkt med mange egenskaper!

Mange urter på markedet har vistanti-inflammatoriske egenskaper, men boswellia har en av de største innvirkninger på kroppen for å fremme en sunn betennelsesrespons. Denne urten er blitt funnet å være ganske nyttig for behandling av inflammasjon og smerte, og den gjør dette uten å forårsake magesår som aspirin-familie medikamenter. Boswellia har også tradisjonelt blitt brukt til å behandle ryggsmerter og tarmproblemer. Noen av de mange former for Boswellia inkluderer piller, kapsler og tabletter samt en rekke aktuelle kremer som kan brukes direkte på de berørte hudområder. For eksempel kan boswellia ekstrakt anvendes som et lindrende produkt av artritt, reumatiske plager, ryggplager, muskelspasmer og inflammatoriske plager.

TAY- YAN er satt sammen av kvaen fra treet Boswellia Serrata som er anti inflammatorisk og antirevmatisk.

"Alt bruskvev har en fantastisk egenskap til å vokse og reparere seg selv. Ved å tilføre de samme virkestoffene som bruskvevet består av, kan du faktisk selv bidra til å gjenoppbygge nedslitt vev i leddene dine. Dette resulterer i bedre smidighet, mindre plager, mer bevegelighet og en lettere hverdag

TAY-YAN er utviklet av forsker som er i uavhengig forskningsmiljø innen naturvitenskap og medisinsk forskning. Instituttene er spesialister på råvarer, produksjon og optimale bioteknologiske løsninger for best mulig biotilgjengelighet. De arbeider tett sammen med ulike forskningsmiljøer i hele EU.

Tay-Yan

Kosttilskudd - Innhold per tablett:
Boswellia serrata 115 mg
Kollagen type II 100 mg
-hvorav
Hydrolisert kollagen 70 mg
Glykosaminglykan 40 mg
Kondroitinsulfat 27 mg
Glukosamin sulfat 6,0 mg
Ingefær ekstrakt 50 mg
Kobber 1,0 mg
Molybden 100 μg
Vitamin D 5 μg

Ingredienser:
Boswelia serrata extractum, kollagen type II, ingefær ekstrakt, tabletthjelpestoffer (mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumsalter av fettsyrer, tri kalsiumfosfat, hydroxy propylmethyl cellulose), mineraler( kobber, natrium molybdate), fosfor, Vitamin D3, fargestoff (jernoksid).

Dosering: 2 tabletter daglig/dagligen.

Fritt for gluten
Fritt for melkesukker /lactose
Fritt for kunstige søtningsstoffer
Fritt for E-stoffer
Fritt for konserveringsmidler
Fritt for kunstige fargestoffer
Fritt for GMO stoffer



JA TAKK!


Send meg en gratis startpakke med Tay-Yan! Jeg betaler kun porto 39,-

Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Ønsker du ikke å motta flere pakker fra oss, gir du oss beskjed enten pr telefon eller ved epost til vår kundeservice, innen 2 uker etter mottatt prøvepakke og vi avslutter ditt abonnement. Som abonnent får du Tay Yan hver andre måned. Totalpris pr. forsendelse er 396,- inkludert porto. Dette utgjør kun 198,- per mnd. Frist for avbestilling er 2 uker etter mottatt pakke og du finner opplysninger om fristen på din faktura.